Nationaal Park
De Maasduinen

Opwaaiend stuifzand en helderblauw water

Welkom in De Maasduinen

Het Gebied

Nieuws

Nieuwe website

7 september 2016

Beste bezoeker, welkom op onze nieuwe website! Op dit moment werken wij nog aan de optimalisatie van deze nieuwe website voor ons nationaal park. Wij vragen uw begrip voor eventuele onduidelijkheden. Heeft u nog vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op via limburg@ivn.nl of 0475-386 460.

Agenda

Indianentocht

2 oktober 2016, van 10:00 tot 12:00
Als heuse indianen gaan kinderen op avontuur in de natuur. Onderweg worden er allemaal spelletjes gedaan
meer...

Fort Hazepoot

8 oktober 2016, van 14:00 tot 16:00
Tegen de Duitse grens bij Arcen is er de afgelopen jaren hard gewerkt. Zo is het Straelens Schuitwater aangelegd wat nu een prachtig rustgebied is geworden voor vele vogels. Het Fort Hazepoot is voor een groot deel herstelt. Natuur en cultuur wordt hier met elkaar verwoven. Duik in het roemruchte verleden van Fort Hazepoot.
meer...

Vollemaanwandeling

14 oktober 2016, van 20:30 tot 22:00
In de avonduren van vrijdag 14 oktober kunnen belangstellenden met een gids het schemerbos betreden. Ruiken, voelen en genieten van de rust in het nachtelijke bos, wandelen over een donkere stille heide. Een natuurgids gaat met de wandelaars op zoek naar tekenen van leven in het nachtelijke Bergerbos. Voordat de wandeling start staat er een kop koffie of thee klaar om lekker op te warmen.
meer...

20 Nederlandse Nationale Parken

Nederland heeft twintig Nationale Parken. In de parken zijn alle bijzonder­heden van de Nederlandse natuur terug te vinden: duinen, bossen, heide, laagveen, getijden­natuur, beekdalen, vennen en nog veel meer. Met ieder hun eigen bewoners en dat maakt elk park uniek. Gezamenlijk beslaan de parken zo’n 120.000 hectare, dat is bijna 3% van Nederland.

Bijzondere natuurparken Limburg

Welkom op de vernieuwde website van Nationaal Park De Maasduinen! Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het voltooien van deze website en die van de andere Limburgse Nationale Parken.

Contactgegevens

Bezoekerscentrum De Maasduinen
Bosbrasserie "In de Sluis"
Bosserheide 3e
5855 EA Well
0478 - 50 38 21
info@bosbrasserieindesluis.nl en www.bosbrasserieindesluis.nl

Cookies & Privacy
Terug naar boven