Donna van der Valk

"In Nationaal Park De Maasduinen kom ik dichter bij de natuur. Ik hoop voor de toekomst eigenlijk vooral dat De Maasduinen blijft zoals het nu is, dat het gerespecteerd wordt. En ik hoop dat het gebied rechten kan krijgen."

Donna van der Valk wandelt regelmatig in het Nationaal Park De Maasduinen, meestal samen met haar hond. Soms spreekt ze af met vrienden en zitten ze ergens gezellig te kletsen. De Maasduinen vindt ze mooi en rustig. Hier komt zij dichter bij de natuur.

De Maasduinen geeft Donna veel rust, kalmte, een positief gevoel en vooral veel gezelligheid: leuke picknicks met vrienden en vriendinnen in de zomer behoren tot haar favoriete herinneringen. Het bezoekerscentrum bij Well en Lomm en de Ravenvennen zijn haar lievelingsplekken in het park. “Na een wandeling daar nog even zitten, dat zorgt dat voor extra gezelligheid.”

Voor toekomstige generaties bezoekers hoopt Donna dat het park zo netjes kunnen houden als het nu al is: ”Ik hoop dat bezoekers en net zo’n fijne emotie uit kunnen halen als die die ik er ook bij heb. Ik hoop voor de toekomst eigenlijk vooral dat De Maasduinen blijft zoals het nu is, dat het gerespecteerd wordt. En ik hoop dat het gebied rechten kan krijgen!

Cookies & Privacy
Terug naar boven