Lezing en rondleiding bij MERU

22 mei 2024, van 14:00 tot 15:30

In de Meinweg ligt de MERU, de 'Maharishi European Research University'. De MERU is het internationale centrum dat onderzoek en onderwijs coördineert en grote projecten begeleidt op de gebieden van spiritualiteit, vrede, onderwijs, natuurlijke gezondheid, biologische landbouw, armoedebestrijding en architectuur in overeenstemming met de natuurwetten.

Op woensdag 22 mei ben je tussen 14.00 en 15.30 uur van harte welkom bij de MERU voor een lezing en rondleiding. Neem een kijkje in de activiteiten van de MERU. om meer te weten over bijvoorbeeld de bouwplannen voor de campus, Vedische architectuur en Transcedente Meditatie.

Meld je aan door een mail te sturen naar hubert.hol@meru.international

---

Dag van het Nationaal Park
Ieder jaar vieren we op vrijdag 24 mei de Dag van het Nationaal Park. Dit jaar nodigen we je uit om te ervaren wat de natuur van een Nationaal Park met je doet. Dat wij mensen onderdeel zijn van natuur. Dat wij natuur nodig hebben maar andersom ook. Want deze bijzondere plekken blijven niet zomaar bijzonder! Om de Meinweg te beleven kun je van maandag 20 t/m zondag 26 mei deelnemen aan diverse activiteiten. Klik hier voor het complete programma.

Prijs

Gratis

Startlocatie

Station 24, 6063 NP Vlodrop. Parkeren kan bij de ingang

Agenda

Er zijn op dit moment geen geplande activiteiten.

Cookies & Privacy
Terug naar boven