Doe mee!

Voor als u zelf de handen uit de mouwen wil steken, wil doneren of op een andere manier wil bijdragen.

Vrijwilliger worden

Wilt u rondleidingen geven en meer vertellen over de unieke stukken natuur die Nationaal Park De Meinweg heeft? Wilt u kinderen en/of jongeren actief begeleiden in het beleven en ontdekken van de natuur? Wilt u als vrijwilliger meehelpen aan onderzoeksprojecten of wilt u meehelpen bij het beheer van het Nationaal Park De Meinweg? Neem dan contact op met IVN Limburg via 0475-386 460 of limburg@ivn.nl wij bespreken graag de mogelijkheden die er zijn bij ons en onze partners.

Donatie

Draagt u de natuur, de ontwikkeling en het beheer van Nationaal Park De Meinweg een warm hart toe, maar bent u niet in de gelegenheid om u nu persoonlijk in te zetten voor De Meinweg? Dan kunt u ook helpen door een donatie over te maken naar het Streekfonds van de Meinweg: www.streekfondsmeinweg.nl, rekeningnummer NL 88 RABO 0 1778.62.424, o.v.v. Gift. Hierdoor kunnen wij ons inzetten voor het behoud, ontwikkeling, beheer en de educatieve beleving van het park.

Gastheer- of vrouw worden

Bent u een ondernemer in de buurt van Nationaal Park De Meinweg en zou u graag willen dienen als informatiepunt voor bezoekers, dan kunt u de cursus Gastheer van Nationaal Park De Meinweg volgen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.ivn.nl/gastheer-van-het-landschap.

Cookies & Privacy
Terug naar boven