Agenda

Schemertocht door De Meinweg

24 mei 2019, van 19:30 tot 22:00
Kom mee op ontdekkingstocht in De Meinweg tijdens de avondschemering. Samen met de gids van Staatsbosbeheer ga je op zoek naar wilde dieren. De gids vertelt je van alles over de dieren die leven in dit gebied. Als je heel stil bent, zie of hoor je misschien wel een ree of een wild zwijn...
meer...

Met de Geluksexpres op zoek naar de natuurschatten van De Meinweg

25 mei 2019, van 09:30 tot 11:30
Kom jij de 20e editie van de 'Dag van het Nationaal Park' vieren? Dit kan in Nationaal Park De Meinweg namelijk met een wel heel bijzondere activiteit: ‘Met de geluksexpres op zoek naar de natuurschatten van De Meinweg’. Tijdens deze excursie gaat men onder leiding van de ervaren Meinweggids Marjo Smeets op zoek naar de schatten van het nationaal park.
meer...

Dauwtrappen in De Meinweg

30 mei 2019, van 06:00 tot 08:30
Kom op Hemelvaartsdag met het hele gezin dauwtrappen over De Meinweg in Midden-Limburg. De zon komt op, vogels ontwaken en zingen hun ochtendlied. De dauw ligt vaak nog op de velden. Ruik het vochtige gras en geniet van de ochtendnevel.
meer...

Speuren naar zwijnen op De Meinweg

15 juni 2019, van 19:00 tot 22:00
Dwaal met de gids van Staatsbosbeheer een nacht over De Meinweg, op zoek naar zwijnen. Sinds jaar en dag leven die hier, meestal in groepen van de volwassen vrouwtjes (zeugen) met hun pubers en biggen. De mannetjes (keilers) struinen het liefst in hun eentje door de natuur. 
meer...

Jeugdnatuurclub De Meinweg Kids Rangers

19 juni 2019, van 14:30 tot 16:30
Dwaal jij graag door de natuur? Ben jij een echte ontdekker en gek van dieren in het wild? Kom dan bij de Meinweg Kids Rangers! Eens per maand op woensdag een spannende middag in De Meinweg. 
meer...
Cookies & Privacy
Terug naar boven