Stap (of trap) en Hap de Herkenbosche

21 mei 2024, van 08:00 tot 20:00

Verken de prachtige natuur van Nationaal Park De Meinweg met het wandel/fiets arrangement van Golfclub de Herkenbosche! Gelegen aan de rand, of beter gezegd, midden in De Meinweg, nodigt Golfclub de Herkenbosche iedereen uit om dit prachtige natuurgebied te ontdekken. Met het speciaal samengestelde arrangement (€ 13,50 p.p.) kun je 7 dagen per week op pad gaan en genieten van al het moois dat De Meinweg te bieden heeft.

Of je nu wilt wandelen of fietsen, ze hebben voor elk wat wils:

Wandelroutes:
Kies uit op maat gemaakte wandelroutes van 3, 6 of 9 km. Er is voor elk wandelniveau een geschikte route, dus je kunt op je eigen tempo genieten van dit prachtige stukje natuur.

Fietsroute:
Ontdek De Meinweg op de fiets met onze op maat gemaakte fietsroute van 30 km (3st.) of 21 km. Fiets langs uitgestrekte heidevelden, bossen en vennen en laat je verrassen door de schoonheid van dit unieke gebied. De fietsroute is zorgvuldig uitgestippeld, zodat je alle hoogtepunten kunt bewonderen.

Hapje & Drankje
En wat is een betere manier om je dag te beginnen of af te sluiten dan met een heerlijke versnapering? Bij het arrangement kun je genieten van:

- Koffie, thee of warme chocomel
- Limburgse vlaai
- Lunch of borrel

Meer info en reserveren
Klaar om Nationaal Park De Meinweg te verkennen op een unieke manier? Reserveer dan het wandel/fiets arrangement en laat je betoveren door dit prachtige natuurgebied. Voor meer informatie en reserveringen, neem contact op met Golfclub de Herkenbosche via: T: +31(0)475-529529 / E: receptie@deherkenbosche.nl

---

Dag van het Nationaal Park
Ieder jaar vieren we op vrijdag 24 mei de Dag van het Nationaal Park. Dit jaar nodigen we je uit om te ervaren wat de natuur van een Nationaal Park met je doet. Dat wij mensen onderdeel zijn van natuur. Dat wij natuur nodig hebben maar andersom ook. Want deze bijzondere plekken blijven niet zomaar bijzonder! Om de Meinweg te beleven kun je van maandag 20 t/m zondag 26 mei deelnemen aan diverse activiteiten. Klik hier voor het complete programma.

Prijs

€13,50 per persoon, inclusief koffie, Limburgse vlaai en een lekkere lunch of heerlijke borrelplak na afloop

Startlocatie

de Herkenbosche (Stationsweg 100, 6075 CD Herkenbosch)

Agenda

Er zijn op dit moment geen geplande activiteiten.

Cookies & Privacy
Terug naar boven