Asperges Hap en Stap

20 mei 2024, vanaf 10:00

Geniet van een mooie wandeling of fietstocht in de omgeving van de Meinweg met heerlijke hapjes onderweg. Tijdens de Asperges Hap en Stap op maandag 20 mei wandel je langs 4 stops waar je een gerecht uit eigen keuken geserveerd krijgt. 

De wandeling is in totaal 15 km lang en start vanaf Grand Café Pimpernel op Landal Aerwinkel (Zwembadweg 1, Posterholt). Je kunt met de wandeling starten tussen 10.00 en 14.00 uur, waarbij wordt gewerkt met tijdsblokken. Om 12.15 uur start een 'Trap en Hap'-fietstocht met gids. Hierbij ga je uiteraard ook langs stops voor een lekker hapje.

Deze wandeling wordt georganiseerd door Biezunjer. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

---

---

Dag van het Nationaal Park
Ieder jaar vieren we op vrijdag 24 mei de Dag van het Nationaal Park. Dit jaar nodigen we je uit om te ervaren wat de natuur van een Nationaal Park met je doet. Dat wij mensen onderdeel zijn van natuur. Dat wij natuur nodig hebben maar andersom ook. Want deze bijzondere plekken blijven niet zomaar bijzonder! Om de Meinweg te beleven kun je van maandag 20 t/m zondag 26 mei deelnemen aan diverse activiteiten. Klik hier voor het complete programma.

Prijs

€32,50 p.p.

Startlocatie

Grand Café Pimpernel op Landal Aerwinkel (Zwembadweg 1, Posterholt)

Agenda

Er zijn op dit moment geen geplande activiteiten.

Cookies & Privacy
Terug naar boven