Onder de loep: op zoek naar kleine beestjes

20 mei 2024, vanaf 11:00

Meer leren over de kleinste dieren van de Meinweg? Ontdek tijdens 'Onder de loep' maar liefst 1.000 soorten insecten in een tuin van ca 1.700m2. Met een potloep, camera of telefoon ga je op zoek naar insecten. Marianne van Op een Blaadje vertelt je meer over de insecten en de planten waarop zij zitten. Dat is vaak namelijk niet zomaar, want veel insecten en planten hangen samen. Hoe dat zit legt Marianne je graag uit. 

De activiteit start om 11.00 uur bij Tussen de Bruggen 14, 6063 NA Vlodrop. De speurtocht duurt ongeveer anderhalf uur. Er is koffie, thee en limonade. De kosten zijn € 2,50 per persoon. Aanmelden (verplicht) kan door te mailen naar info@opeenblaadje.nl of mariannejanssenwillems@gmail.com. Telefonisch aanmelden kan via 06-46022065. Een potloep meebrengen is handig.

---

Dag van het Nationaal Park
Ieder jaar vieren we op vrijdag 24 mei de Dag van het Nationaal Park. Dit jaar nodigen we je uit om te ervaren wat de natuur van een Nationaal Park met je doet. Dat wij mensen onderdeel zijn van natuur. Dat wij natuur nodig hebben maar andersom ook. Want deze bijzondere plekken blijven niet zomaar bijzonder! Om de Meinweg te beleven kun je van maandag 20 t/m zondag 26 mei deelnemen aan diverse activiteiten. Klik hier voor het complete programma.

Voor wie

Geschikt voor alle leeftijden

Prijs

€2,50 per persoon (ter plekke contact of via QR-code te betalen)

Startlocatie

Tussen de Bruggen 14, 6063 NA Vlodrop

Agenda

Er zijn op dit moment geen geplande activiteiten.

Cookies & Privacy
Terug naar boven