Nieuw trekpontje in Reindersmeer

21 oktober 2021

De gemeente Bergen heeft het trekpontje in het Reindersmeer in Well vervangen. Het oude pontje was vanwege slijtage aan vervanging toe.

Het Reindersmeer, inclusief het trekpontje, is sinds 2001 in het beheer van de gemeente Bergen. In de loop der jaren hebben duizenden mensen gebruik gemaakt van het pontje om het Reindersmeer over te steken. Hiermee kan de wandeling rondom het meer worden verkort van 8 tot 4 kilometer. De gemeente Bergen hoopt met het nieuwe pontje weer ruim twintig jaar vooruit te kunnen.

Herfstwandeling

Het Reindersmeer is onderdeel van Nationaal Park De Maasduinen. Het gebied is erg in trek bij wandelaars. Bijvoorbeeld in de herfst, wanneer de bossen veranderen in een prachtig kleurenpallet en een grote verscheidenheid aan paddenstoelen weer de kop opsteekt. En wanneer het herfstweer toch te koud wordt, kunnen mensen halverwege de wandeling besluiten met het trekpontje terug te keren.

 trekpontje

Nieuwsarchief

Ambassadeur Nationaal Park De Maasduinen in top 10 Belvilla

19 december 2016

Belvilla, een organisatie die bemiddelt tussen toeristen en vakantiebestemmingen, heeft vandaag bekend gemaakt dat een van de gastheren van Nationaal Park De Maasduinen in de top 10 staat van beste Belvilla’s van Nederland. Gastvrouw Riet Kool van Ottenskamp 4 / Het Achterhuis:

Cookies & Privacy
Terug naar boven