Doe mee!

Voor als u zelf de handen uit de mouwen wil steken, wil doneren of op een andere manier wil bijdragen.

Vrijwilliger worden

Wilt u rondleidingen geven en meer vertellen over de unieke stukken natuur die Nationaal Park De Groote Peel heeft? Wilt u kinderen en/of jongeren actief begeleiden in het beleven en ontdekken van de natuur? Wilt u als vrijwilliger meehelpen bij het beheer van het Nationaal Park De Groote Peel? Neem dan contact op met IVN Limburg via 0475-386 460 of limburg@ivn.nl wij bespreken graag de mogelijkheden die er zijn bij ons en onze partners.

Gastheer- of vrouw worden

Bent u een ondernemer in de buurt van Nationaal Park De Groote Peel en zou u graag willen dienen als informatiepunt voor bezoekers, dan kunt u de cursus Gastheer van Nationaal Park De Groote Peel volgen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.ivn.nl/gastheer-van-het-landschap.

Doe mee als school of organisatie aan het IVN Jongeren Adviesbureau

Nieuwe antwoorden vinden op actuele duurzaamheidsvraagstukken in de veranderende maatschappij; Het IVN Jongeren Adviesbureau helpt (overheid)instellingen of bedrijven hierbij. De eigentijdse blik van de jongeren doorbreekt de bestaande denkpatronen in organisaties. Projecten van het IVN Jongeren Adviesbureau zijn geschikt voor alle niveaus op het voortgezet onderwijs en het MBO.

Benieuwd naar wat het IVN Jongeren Adviesbureau voor je kan betekenen? Kijk voor meer informatie op de site van IVN. Of neem vrijblijvend contact op met Cindy Nordhausen van IVN Natuureducatie via c.nordhausen@ivn.nl of (0475) 38 64 62.

 

Cookies & Privacy
Terug naar boven