Wandel het jaar uit!

31 december 2019, van 11:00 tot 14:30

Sluit het jaar af met een stevige winterwandeling door De Groote Peel. Tijdens deze wandeling is er volop gelegenheid om goede voornemens te maken voor het nieuwe jaar en het afgelopen jaar te overdenken. Onderweg vertelt de gids van Staatsbosbeheer je over de natuur in winterrust. Halverwege wordt er geklonken op het nieuwe jaar en na afloop wacht er een geurige kop soep in de Peelboerderij.

Reserveer online!

Voor wie

vanaf 12 jaar

Prijs

€13,50 (inclusief soep en peelneutje)

Startlocatie

Buitencentrum De Pelen, Moostdijk 15, Ospel

Meer informatie

Afstand 12 km; trek warme kleding en stevige, waterdichte schoenen aan en neem je verrekijker mee; neem je eigen lunchpakket en drinken voor onderweg mee; de route gaat over onverharde paden en is daarom niet geschikt voor mindervaliden; honden mogen aangelijnd mee

Agenda

Winterstiltewandeling

22 december 2019, van 11:00 tot 13:00
Nationaal Park De Groote Peel is een uitgestrekt hoogveengebied op de grens van Brabant en Limburg. Het is er niet alleen heel erg mooi, maar ook heel erg stil. Hoe stil, dat kun je ‘horen’ tijdens een Winterstiltewandeling. Een bijzondere natuurbelevingstocht om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de natuur.  
meer...

Winterfeest op het Kabouterpad

27 december 2019
Starten tussen 11.00 en 14.30 uur  
meer...

Speuren naar sporen

29 december 2019, van 14:00 tot 16:00
Ook in de winter is er genoeg te beleven in de natuur. Dus doe je jas aan, muts op en ga mee naar buiten! Samen met een Peelgids van Staatsbosbeheer ga je op zoek naar diersporen. Zo ontdek je welke dieren slapen in de winter en welke wakker blijven. Na afloop uilenballen pluizen.
meer...

Wandel het jaar uit!

31 december 2019, van 11:00 tot 14:30
Sluit het jaar af met een stevige winterwandeling door De Groote Peel. Tijdens deze wandeling is er volop gelegenheid om goede voornemens te maken voor het nieuwe jaar en het afgelopen jaar te overdenken. Onderweg vertelt de gids van Staatsbosbeheer je over de natuur in winterrust.
meer...
Cookies & Privacy
Terug naar boven