Meld nu je activiteit aan

mei 1, 2018

Er gebeurt steeds meer achter de schermen en het aanmeldformulier staat klaar. Dat betekent dat jullie, aanbieders van activiteiten, je activiteit kunnen aanmelden voor de Beleefweek 2018. Met jouw activiteit laat jij de mensen weer hun eigen omgeving beleven, waarderen en (her)ontdekken. Dit hoeft niet moeilijk te zijn. Je kan namelijk gewoon een bestaande activiteit aanmelden voor de Beleefweek, maar een nieuwe activiteit organiseren mag natuurlijk ook. Let wel op de activiteit binnen de data van de Beleefweek valt: 14 tot en met 23 september.

 Vorig jaar was er een groot aanbod aan activiteiten. Het varieerde van wandelingen tot koeknuffelen tot het bezoeken van de Mergelgrotten. Na afloop van de Beleefweek 2017 kwamen er enthousiaste terugkoppelingen binnen, aanbieders vertellen:

 

“Door de Beleefweek kom je in contact met mensen buiten je eigen netwerk. En dat is heel waardevol. Tijdens de voorbereidingen van de Beleefweek was er een hele leuke sfeer. Ondernemers helpen ondernemers. Samen sterker worden door elkaar aan te vullen was een mooie ervaring en zeker de moeite waard om door te pakken. De gasten op ons bedrijf waren heel enthousiast hoe we met liefde en passie voor onze dieren en omgeving omgaan. De kinderen straalden, maar zeer zeker ook de ouderen! Het Boeren Blote Voetenpad en het boter maken verrasten vele mensen.”

~ Kristel, Het Loeigoed van Landbouwbedrijf Vanhommerig

 

“De deelnemers waren heel enthousiast, ze kwamen zelfs terug voor een tweede wandeling en informeerden naar komend jaar”

~ Ger Sleijpen, Landschapsgids IVN Valkenburg

  

Ga jij de beleving aan? Meld je activiteit dan hier aan!

 

Let op, er zijn een aantal criteria

Nieuwsarchief

Voorzitters bespreken toekomst en doorontwikkeling Limburgse Nationale Parken

aug 28, 2018

De voorzitters van de Limburgse Nationale Parken en Landschappen hebben nader met elkaar kennisgemaakt en stilgestaan bij recente landelijke en Limburgse ontwikkelingen waaronder het nieuwe ‘werkkader’ Nationale Parken. Ook de toekomst en doorontwikkeling van de Limburgse parken kreeg de nodige aandacht.

Beleef Limburg tijdens de Beleefweek

aug 20, 2018

Na het succes van de Beleefweek in Nationaal Landschap Zuid-Limburg in 2017, keert de Beleefweek Limburg dit jaar terug in de gehele provincie Limburg. Van 14 tot en met 23 september zullen er gedurende de Beleefweek allerlei activiteiten georganiseerd worden in het kader van sport, cultuur en natuur. De Beleefweek is bij uitstek bedoeld om te laten zien hoe mooi Limburg is en wat er allemaal in de provincie te beleven is.

16 t/m 24 september 2017 - Beleefweek Zuid-Limburg!

aug 26, 2017

Natuur en cultuur proeven in het Nationaal Landschap

Horeca- en recreatie-ondernemers worden Gastheer van Nationaal Landschap Zuid-Limburg

okt 11, 2016

IVN en Nationaal Landschap Zuid-Limburg verzorgen in het najaar van 2016 de cursus ‘IVN Gastheer van Nationaal Landschap Zuid-Limburg’. Deze cursus is geschikt voor organisaties die (potentiële) bezoekers van het Nationaal Landschap Zuid-Limburg ontvangen, zoals verblijfs- en dagrecreatieondernemingen, agrarische bedrijven met een boerderijwinkel, minicamping of kaasmakerij en horeca. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat natuur een steeds belangrijkere rol speelt bij het kiezen van een vakantiebestemming. Zuid-Limburg is rijk aan natuur, waar ondernemers in dit gebied de vruchten van kunnen plukken.

Cookies & Privacy
Terug naar boven