Speuren naar bosuilen op De Meinweg

14 december 2019, van 20:00 tot 22:30

Zoek mee naar bosuilen in de Meinweg. Dwaal op deze winterse avond mee met de gids van Staatsbosbeheer door de donkere bossen van Limburg. Alles is in stilte en duister gehuld. Plots klinkt er de geheimzinnige roep van de bosuil... Hij verdedigt zijn territorium tegen andere mannetjes, nu het broedseizoen bijna begint. Onderweg vertelt de gids je alles over dit mysterieuze dier. Een nachtelijke wandeling vol spanning en schoonheid.

Reserveer online!

Voor wie

vanaf 10 jaar

Prijs

volwassenen €7.00, kinderen t/m 12 jaar €4.00

Startlocatie

ontvang je op het reserveringsformulier dat je automatisch krijgt toegestuurd na je boeking

Meer informatie

Trek warme, niet ritselende kleding en stevige schoenen aan, niet geschikt voor mindervaliden in verband met onverharde paden, honden niet toegestaan.

Agenda

Speuren naar bosuilen op De Meinweg

14 december 2019, van 20:00 tot 22:30
Zoek mee naar bosuilen in de Meinweg. Dwaal op deze winterse avond mee met de gids van Staatsbosbeheer door de donkere bossen van Limburg. Alles is in stilte en duister gehuld. Plots klinkt er de geheimzinnige roep van de bosuil... 
meer...

Jeugdnatuurclub De Meinweg Kids Rangers

18 december 2019, van 14:30 tot 16:30
Dwaal jij graag door de natuur? Ben jij een echte ontdekker en gek van dieren in het wild? Kom dan bij de Meinweg Kids Rangers! Eens per maand op woensdag een spannende middag in De Meinweg. 
meer...
Cookies & Privacy
Terug naar boven