Cursus Gastheerschap Geopark Peelhorst en Maasvallei i.o.

6 november 2020

 

 

          

 

Wat maakt het gebied waarin je onderneemt bijzonder? Welke geologie, natuur en cultuur(historie) typeren jouw omgeving? En hoe kun je deze kennis vertalen naar concrete producten, diensten of arrangementen voor je gasten? Hoe draag je als recreatieondernemer je steentje bij aan gebiedspromotie? Dit – en nog veel meer! – leer je in de IVN-training Gastheer van het Landschap! Op 24 november a.s. start deze training speciaal voor recreatieondernemers in Geopark Peelhorst en Maasvallei i.o.

Over Geopark Peelhorst en Maasvallei i.o.

De Peelhorst en Maasvallei is een uniek gebied in Europa. Onder invloed van de oeroude Peelrandbreuk is er een dynamisch landschap ontstaan met unieke natuurverschijnselen en cultuurhistorie uit vervlogen tijden. Het landschap is zelfs zo bijzonder dat er wordt toegewerkt naar de status van UNESCO Geopark. Daarbij is een grote rol voor ondernemers weggelegd!  

Training Gastheer van het Landschap

De training ‘Gastheer van het Landschap’ bestaat uit 4 middagen in de winter van 2020-2021. Samen met andere ondernemers maak je kennis met het Geopark Peelhorst en Maasvallei i.o. door middel van veldexcursies, prominente gastsprekers en opdrachten. Een workshop product- en arrangementontwikkeling maakt onderdeel uit van de training, zodat de training concrete ideeën en producten op zal leveren. Zo kun je jouw gasten, personeel of zakelijke relaties iets extra’s bieden en goed en gericht doorverwijzen. Je wordt dus een echte gastheer of gastvrouw van het landschap, jouw landschap!

Een niet te missen cursus voor...

Aangezien Nationaal Park De Groote Peel voor een groot deel in het op te richten UNESCO Geopark ligt, is deze training ook zeer interessant voor ondernemers en medewerkers van bedrijven en instellingen die met enthousiasme werkzaam zijn in horeca, recreatie en toerisme in en rond Nationaal Park De Grote Peel.

Meer informatie en aanmelden: kijk op de website van IVN.

 

 

               

                                                                               Foto Hans Koster Natuurfotografie

Nieuwsarchief

Er zijn op dit moment geen nieuwsartikelen.

Cookies & Privacy
Terug naar boven