Peelpodium met Jee & Vee

4 juni 2023, vanaf 13:30

Het Peelpodium is muziek en theater door én voor de bewoners van de streek, in het amfitheater van Buitencentrum De Pelen. Sfeervolle optredens, van Folk tot Blues en van Zanggroep tot Smartlap. En perfect te combineren met een hapje en drankje op het gezellige terras na een wandeling in de natuur.

Op zondag 4 juni speelt Jee & Vee op het Peelpodium. Jee & Vee is een duo, bestaande uit twee gerenommeerde Brabantse muzikanten die hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend hebben. Zij brengen een mix van 60’s en 70’s nummers, bestaande uit de wat oudere blues, pop en singer-songwriters nummers. Uiteenlopend van de Stones, Elvis, van Morrison, JW Roy e.a. met de intentie het publiek een aangename muzikale middag te bezorgen.

Aanvang 13.30 en 15.00 uur.

Prijs

Vrijwillige bijdrage

Startlocatie

Amfitheater bij Buitencentrum De Pelen, Moostdijk 15 Ospel

Agenda

Peelpodium met Moonglow Jazz

11 juni 2023, vanaf 13:30
Op zondag 11 juni speelt Moonglow Jazz op het Peelpodium. Moonglow Jazz speelt een mooie selectie uit het rijke jazzrepertoire van de twintigste eeuw. De teksten gaan vaak over de liefde of melancholie. Veel nummers hebben een titel die naar de natuur verwijst. Het repertoir is inmiddels uitgebreid met een aantal mooie Franse chansons.
meer...

Kruidenwandeling in De Groote Peel

14 juni 2023, van 10:00 tot 12:00
Ga mee op ontdekkingstocht en beleef de natuur eens op een andere manier. Vaak lopen we er aan voorbij of zelfs er over heen. En soms noemen we het onkruid, maar in de vrije natuur van onze omgeving zijn veel eetbare en geneeskrachtige kruiden te vinden.
meer...

Fotografiewandeling in De Groote Peel

14 juni 2023, van 14:00 tot 16:30
Maak samen met een gids van Staatsbosbeheer een fotografiewandeling. In elk seizoen en bij alle weersomstandigheden biedt De Groote Pelen prachtige beelden: water, spiegelingen, wind en wolken. Om deze ervaring vast te houden en vast te leggen, ga je fotograferen tijdens deze wandeling. De Peelgids van Staatsbosbeheer vertelt over het gebied en geeft daarnaast tips en trucs voor het maken van mooie foto's. 
meer...

Excursie in de Paardenbegrazing

18 juni 2023, van 11:00 tot 13:30
Wandel met een Peelgids van Staatsbosbeheer naar de zandrug aan de oostzijde van de Groote Peel. Dit deel van het natuurgebied wordt ook wel de Paardenbegrazing genoemd vanwege de Shetlandse pony’s die hier grazen en die je ook zeker zult tegenkomen. Geniet van het prachtige uitzicht vanaf de Amsloberg, het hoogste punt van de Peel. In de zomer bloeit hier de heide uitbundig!
meer...

Peelpodium met Flinthill Souvenirs

18 juni 2023, vanaf 13:30
Op zondag 18 juni speelt Flinthill Souvenirs op het Peelpodium. Flinthill Souvenirs is een vijfkoppige band. Ieder lid met zijn eigen instrument en karakter en een gedeelde passie voor plezier en muziek. De bandnaam Flinthill Souvenirs is sterk verbonden met het repertoire. Flint Hill, North Carolina, is de geboorteplaats van Earl Scruggs, de grondlegger van de bluegrass en de uitvinder van de typische manier van banjo spelen. Souvenirs is een song van John Prine, een van onze idolen in de Americana.
meer...

Speuren naar geuren en kleuren

25 juni 2023, van 11:00 tot 13:00
Ontdek de plantenwereld in De Groote Peel door te kijken, te ruiken, te proeven en te voelen. Zo kom je achter de bijzondere eigenschappen van planten in het gebied en in de kruidentuin. Een informatieve, creatieve en sPeelse gezinstocht waarbij het samen doen en ontdekken centraal staat.
meer...

Peelpodium met Tössedoôr

25 juni 2023, vanaf 13:30
Tössedoôr is een kleine gemengde zanggroep uit Nederweert met accordeonmuziek. Nederlandstalige en Limburgse liedjes uit moeders tijd komen naar voren waarbij iedereen wel moet meezingen.
meer...

De Theaterkist

6 augustus 2023, vanaf 13:30
August Greene trekt er met zijn Theaterkist op uit om op avontuur te gaan. Doen jullie met hem mee? Kom gerust een kijkje nemen bij deze fantasievolle voorstelling. August en het Avontuur met een Staartje".
meer...

De Theaterkist

13 augustus 2023, vanaf 13:30
August Greene trekt er met zijn Theaterkist op uit om op avontuur te gaan. Doen jullie met hem mee? Kom gerust een kijkje nemen bij deze fantasievolle voorstelling. August en het Avontuur met een Staartje".
meer...
Cookies & Privacy
Terug naar boven