De Theaterkist: De sleutelbrigade van Driepoort

31 juli 2022, vanaf 13:30

Er zijn 2 voorstellingen: 13.30 uur en 15.00 uur

August Greene trekt er met zijn Theaterkist op uit om op avontuur te gaan. Doen jullie met hem mee? Kom gerust een kijkje nemen bij deze fantasievolle voorstelling.

Reserveer online!

Voor wie

alle leeftijden

Prijs

€4,00 volwassenen en €2,50 per kind

Startlocatie

Amfitheater van Buitencentrum De Pelen, Moostdijk 15, Ospel

Meer informatie

duur voorstelling 45 minuten, max. 70 deelnemers

Agenda

Paasfeest op het Kabouterpad

1 april 2024, van 10:30 tot 14:30
Op maandag 1 april vieren de kabouters in het Nationaal Park De Groote Peel hun Paasfeest! De Paashaas komt op bezoek om eieren te verstoppen, de kookkabouters kokkerellen iets lekkers, de knutselkabouters fröbelen er op los, de muziekkabouters spelen leuke liedjes en zo is er nog veel meer te beleven. 
meer...

sPEElse Expeditie in de Groote Peel

7 april 2024, van 10:30 tot 12:30
Op zondag 7 april houdt Staatsbosbeheer een sPEELse Expeditie in Nationaal Park de Groote Peel. Tijdens deze gezinstocht ontdek je de natuur op een sPEELse manier. De Peelgids die deze wandeling begeleidt heeft een aantal prikkelende opdrachten voor jou in petto. Daarbij staat het samen doen en ontdekken centraal en beleef je de natuur met alle zintuigen.
meer...

Vogelexcursie 'Broedvogels' in de Groote Peel

14 april 2024, van 08:30 tot 10:30
Op zondag 14 april houdt Staatsbosbeheer een Vogelexcursie met als thema broedvogels in het Nationaal Park De Groote Peel. Tijdens deze excursie ga je, samen met een Peelgids, op zoek naar een karakteristieke broedvogel van de Peel: de blauwborst! De winter brengt de blauwborst door in zuidelijke streken, maar vanaf half maart keert hij weer terug in de Peel. Behalve vogels is er ’s morgens ook kans op het spotten van reeën of andere dieren.
meer...

Kruidenwandeling in De Groote Peel

17 april 2024, van 10:00 tot 12:00
Op woensdag 17 april houdt Staatsbosbeheer een Kruidenwandeling in Nationaal Park De Groote Peel. Een herborist neemt je mee op een korte route door De Groote Peel en laat je kennis maken met de rijkdom aan planten. Je krijgt informatie over de naamverklaring, volksgebruiken en geneeskracht van wilde kruiden langs de oude peelbanen en in de tuin van de Peelboerderij.
meer...

Vogelexcursie 'Broedvogels' in de Deurnsche Peel

28 april 2024, van 08:30 tot 10:30
Op zondag 28 april houdt Staatsbosbeheer een Vogelexcursie met als thema broedvogels in de Deurnsche Peel. Tijdens deze wandeling ga je, samen met een Peelgids, op zoek naar een karakteristieke broedvogel van  de Peel: de blauwborst! De winter brengt de blauwborst door in zuidelijke streken, vanaf half maart keert hij  weer terug in de Peel. Maar ook andere vogels die in de kijker komen krijgen aandacht. En ’s morgens vroeg is er natuurlijk altijd kans op het spotten van reeën of andere dieren.
meer...

De Theaterkist

28 april 2024, vanaf 13:30
Op zondag 28 april presenteert de Theaterkist de voorstelling ‘August en de bijzondere sterrenkijker’  in het (overdekte) Amfitheater van buitencentrum de Pelen.
meer...

sPEElse Expeditie in de Groote Peel

29 april 2024, van 10:30 tot 12:30
Op maandag 29 april houdt Staatsbosbeheer een sPEELse Expeditie in Nationaal Park de Groote Peel. Tijdens deze gezinstocht ontdek je de natuur op een sPEELse manier. De Peelgids die deze wandeling begeleidt heeft een aantal prikkelende opdrachten voor jou in petto. Daarbij staat het samen doen en ontdekken centraal en beleef je de natuur met alle zintuigen.
meer...

sPEElse Expeditie in de Groote Peel

30 april 2024, van 10:30 tot 12:30
Op dinsdag 30 april houdt Staatsbosbeheer een sPEELse Expeditie in Nationaal Park de Groote Peel. Tijdens deze gezinstocht ontdek je de natuur op een sPEELse manier. De Peelgids die deze wandeling begeleidt heeft een aantal prikkelende opdrachten voor jou in petto. Daarbij staat het samen doen en ontdekken centraal en beleef je de natuur met alle zintuigen.
meer...
Cookies & Privacy
Terug naar boven