Gastvrij

Je wordt wakker van het fluiten van de vogels, je trekt de gordijnen open en ziet dat de zon langzaam het heuvellandschap verwarmt. Je ruikt de koffie en vers gebakken broodjes. Dit is geen droom, maar Zuid-Limburgse gastvrijheid. Kijk voor overnachtingsmogelijkheden op www.vvvzuidlimburg.nl/overnachten en voor eten en drinken: www.vvvzuidlimburg.nl/eten-drinken.

Gastheren en –vrouwen van Nationaal Landschap Zuid-Limburg

Het Nationaal Landschap is zo’n 60 gastheren en gastvrouwen rijk. Dit zijn agrarisch, recreatie- en horecaondernemers die hun bezoekers alles weten te vertellen over de mooiste natuurplekjes, de cultuurhistorie van het gebied en andere leuke locaties om te bezoeken. Als gast beleeft u de omgeving optimaal en verrijkt het uw bezoek aan Zuid-Limburg.

Hiervoor hebben zij een IVN- cursus gevolgd en vormen zij een netwerk waarmee zij samen Nationaal Landschap Zuid-Limburg op de kaart zetten. Hieronder vindt u een overzicht van alle Gastheren en –vrouwen van Nationaal Landschap Zuid-Limburg.

Ook gastheer, -vrouw worden?

Heeft u interesse om Gastheer van het Landschap te worden, neem contact op met Thea Jetten, projectleider IVN Limburg via: t.g.m.jetten@ivn.nl of 0475-38 64 60.

Kijk voor meer informatie over IVN Gastheerschap op: www.ivn.nl/gastheer-van-het-landschap

Cookies & Privacy
Terug naar boven