Voor aanbieders

“De deelnemers waren heel enthousiast, ze kwamen zelfs terug voor een tweede wandeling en informeerden naar komend jaar”

- Ger Sleijpen, Landschapsgids IVN Valkenburg

Ondernemers in de spotlight

De Beleefweek zorgt ervoor dat de activiteiten van ondernemers in de spotlight gezet worden. Diverse activiteiten van tientallen ondernemers kunnen er zo samen voor zorgen dat de bezoekers hun omgeving meer waarderen en er onvergetelijke herinneringen aan overhouden.

Waarom zou je meedoen?

Als jouw activiteit wordt opgenomen in de Beleefweek, geniet je van een aantal voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het meeliften op de communicatie en marketing van de Beleefweek. Hierbij ontvang je een gratis toolkit voor de promotie op je eigen website. Ook biedt de Beleefweek toegang tot een groot netwerk wat meer bezoekers en samenwerkingsmogelijkheden met andere ondernemers kan bieden. Tot slot draagt je deelname aan de Beleefweek bij aan meer naamsbekendheid. En dit allemaal kosteloos.

Kosteloos aanmelden!

Biedt jouw organisatie al een bestaande activiteit aan om het Limburgs landschap te beleven in september? Of wil je een nieuwe aantrekkelijke activiteit organiseren om mee te doen aan de Beleefweek Limburg 2019? Meld de activiteit dan direct aan: aanmeldformulier. Er zijn een aantal criteria waaraan de activiteit moet voldoen. Klik hier voor de criteria.

“Door de Beleefweek kom je in contact met mensen buiten je eigen netwerk. En dat is heel waardevol. Tijdens de voorbereidingen van de Beleefweek was er een hele leuke sfeer. Ondernemers helpen ondernemers. Samen sterker worden door elkaar aan te vullen was een mooie ervaring en zeker de moeite waard om door te pakken. De gasten op ons bedrijf waren heel enthousiast hoe we met liefde en passie voor onze dieren en omgeving omgaan. De kinderen straalden, maar zeer zeker ook de ouderen! Het Boeren Blote Voetenpad en het boter maken verrasten vele mensen.”

- Kristel, Het Loeigoed van Landbouwbedrijf Vanhommerig

Cookies & Privacy
Terug naar boven