Routes

Alle beschikbare routes kunt u vinden op de kaart op de homepage.

Wandelen

Zowel een klein blokje om als een stevige wandeling van vele kilometers tot in Duitsland behoren tot de mogelijkheden. Al snel komt u erachter dat u soms flink moet doorstappen om de steile terrasovergangen te nemen. Via gekleurde paaltjes kunt u diverse routes volgen. Daarnaast kunt u in het nationaal park en omgeving knopenlopen. Met de wandelrouteplanner van VVV Midden-Limburg kunt u uw eigen route samenstellen aan de hand van knooppunten. Wilt u liever een bestaande route? Bekijk dan deze verschillende routes eens.

Fietsen

In Nationaal Park De Meinweg kunt u heerlijk fietsen. Het fietspadennetwerk is bedoeld voor recreatieve fietsers en verbindt mooie ‘hotspots’ met horecaondernemingen. Met uitzondering van enkele paden in het adderleefgebied is het hele gebied toegankelijk voor fietsers. Het glooiende terrassenlandschap maakt het echter niet altijd even gemakkelijk... Durft u het aan? Hier vindt u een fietsroute.

Fietsknooppuntennetwerk

Op eenvoudige wijze stippelt u zelf uw fietsroute uit en bepaalt zo de lengte van uw route. Wilt u een uitstapje maken naar Duitsland? Dat kan! De fietsknooppunten sluiten aan op het Duitse fietsknooppuntennetwerk. Stippel hier uw eigen fietsroute uit.

Ruiter- en menroutes

Er is een ruiterroutenetwerk van circa 40 kilometer beschikbaar. Let wel op: paardrijden is alleen toegestaan op de daarvoor aangegeven ruiterpaden.

Plan uw eigen ruiterroute via VVV Midden-Limburg.

Cookies & Privacy
Terug naar boven