Gastvrij onthaal

Het bezoekerscentrum en de gastheren van het nationaal park heten u van harte welkom.

Bezoekerscentrum

Beheerseenheid De Meinweg

Meinweg 2
6075 NA Herkenbosch
(0475) 528 500


Het uiterst duurzame gebouw is het beginpunt van vele activiteiten, wandel en fietspaden, menroutes of de start van uw excursie. Gedurende het gehele jaar worden er leuke, leerzame en interessante activiteiten georganiseerd door Staatsbosbeheer. Wilt u meedoen aan een activiteit, ga dan naar www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten

Verder vind u een uitgebreid speelbos met verschillende onderdelen waaronder een waterspeelplaats, diverse speeltoestellen en een klimbos.

Voor toeristische informatie kunt u ook terecht bij een van de VVV agentschappen, bijvoorbeeld VVV agentschap Herkenbosch in de Boshut of VVV agentschap Vlodrop in Boerderijhoeve Schurenhof.

Gastheren en ambassadeurs

Nabij het nationaal park zijn verschillende gastheren en ambassadeurs. Dit zijn recreatie-, horeca- en andere ondernemingen die speciaal zijn opgeleid om hun gasten als geen ander iets te vertellen over het mooie landschap, de leuke dingen om te doen en de beste plekjes om te bezoeken. Vaak hebben de gastheren en ambassadeurs speciale arrangementen in het nationaal park. Kijk op de kaart voor alle locaties.

Cookies & Privacy
Terug naar boven