Zanggroep Toffel Vier

20 mei 2018

Aanvang: 13.30 en 15.00 uur

Zanggroep Toffel Vier uit Asten brengt een breed repertoire aan liederen en zingen onder meer in het Brabants dialect. Gezellige meezingers gegarandeerd!

Voor wie

Alle leeftijden

Prijs

Vrijwillige bijdrage

Startlocatie

Amfitheater van Buitencentrum De Pelen, Moostdijk 15, Ospel

Agenda

Wandelexcursie ‘Cultuurhistorie zit verscholen in onze natuur’

27 mei 2018, van 09:30 tot 11:30
Op zondagochtend kan deel genomen worden aan een rustige wandelexcursie. De IVN Natuurgids neemt u mee door prachtige bossen, over en langs meanderende beekjes en cultuurhistorische elementen die verscholen liggen in het glooiende landschap.  
meer...

Fietsexcursie ‘Liberation-route’

27 mei 2018, van 12:00 tot 15:00
Zondagmiddag start de 3 uur durende fietsroute onder leiding van een VVV Midden-Limburg gids. Zij neemt u mee om kennis te maken met de elementen van de Liberation Route in de Meinwegregio. Bij de zogenaamde luisterplekken wordt gestopt om te luisteren naar hoorspelen over de indrukwekkende belevenissen van één of meer personen tijdens de laatste oorlogsjaren in deze Nederlands-Duitse grensstreek. Er wordt gefietst in het tempo van de langzaamste fietser.  
meer...

Lazy Sunday met Big Band "Beeg"

27 mei 2018
Op zondagmiddag vanaf 15 uur kunt u op het terras van De Boshut genieten van sfeer, muziek en veel plezier. De “Big Band Beeg” uit Grevenbicht speelt met 20 man sterk heerlijke muziek afgewisseld met lounge muziek van een dj, een echte Lazy Sunday op de Boshut. Zak onderuit, neem een heerlijk drankje en luister naar de klanken van Big Band 'Beeg".  
meer...

Op eigen houtje cultuurhistorie beleven

27 mei 2018
U kunt op eigen gelegenheid kennis maken van de cultuurhistorie van ons Nationaal Park De Meinweg. De bomenkunstroute bestaat uit twintig prachtige houtsculpturen die ieder iets verbeelden van de kenmerkende natuur en cultuur van Nationaal Park de Meinweg. Via de IZI-travel app kunt u de route zelfstandig lopen. Het bijbehorende boekwerkje is op de dag van het Nationaal Park, 27 mei, voor slechts € 2,50 (in plaats van € 6,95) verkrijgbaar bij het VVV informatiepunt in de Boshut waar ook de route start.  
meer...
Cookies & Privacy
Terug naar boven