Voorzitters bespreken toekomst en doorontwikkeling Limburgse Nationale Parken

28 augustus 2018

Op donderdag 16 augustus waren Hendrik Oosterveld, voorzitter van het Samenwerkingsverband Nationale Parken, en Janneke van Montfort van het Nationale Parkenbureau door de voorzitters van de Limburgse Nationale Parken uitgenodigd in Limburg. Samen met gedeputeerde Hubert Mackus en Toine Gresel van het Nationaal Landschap Zuid-Limburg werd er in De Peelboerderij in Ospel nader met elkaar kennisgemaakt en stilgestaan bij recente landelijke en Limburgse ontwikkelingen waaronder het nieuwe ‘werkkader’ Nationale Parken. Ook de toekomst en doorontwikkeling van de Limburgse parken kreeg de nodige aandacht. Aansluitend aan het overleg werden de gasten door Marijke Vaes van Staatsbosbeheer en oud-boswachter Piet Zeegers rondgeleid door het Nationale Park De Groote Peel.

 

Nieuwsarchief

Opnieuw toeristische prijs voor Zuid-Limburg

4 oktober 2016

Zuid-Limburg wordt opnieuw beloond voor haar inspanningen op toeristisch gebied. Ditmaal een notering in de Top 100 van ‘Green Destinations’. Dit betekend dat Zuid-Limburg onderdeel wordt van een digitale duurzame kaart die binnenkort op de website van de VVV gaat verschijnen.

Nieuwe website

7 september 2016

Beste bezoeker, welkom op onze nieuwe website! Op dit moment werken wij nog aan de optimalisatie van deze nieuwe website voor ons nationaal park. Wij vragen uw begrip voor eventuele onduidelijkheden. Heeft u nog vragen of suggesties? Neem dan contact met ons op via limburg@ivn.nl of 0475-386 460.

Cookies & Privacy
Terug naar boven