Inspiratiebijeenkomst NP De Maasduinen

19 maart 2018

Op vrijdag 20 april organiseren wij (het bestuur van de Coöperatie Particuliere Eigenaren Maasduinen UA) een inspiratiebijeenkomst voor alle particuliere eigenaren in De Maasduinen en andere geïnteresseerden. Doel is om de particuliere eigenaren bij te praten over diverse ontwikkelingen in en rondom het Nationale Park De Maasduinen.

We hebben een aantrekkelijk programma samengesteld met interessante en aansprekende sprekers en workshops. Bovendien zitten we in een unieke locatie: Kasteeltuinen Arcen. Deze tuinen zien er dan lentefris groen uit. Wellicht een goede combinatie voor u: leren en ontspannen.

U bent welkom vanaf 9:00 uur. Het programma loopt door tot 15:15 uur. Voor een lunch wordt gezorgd.

Als tegemoetkoming in de kosten vragen we van u een bijdrage van € 10,- voor leden. Niet-leden van de coöperatie vragen we € 20,- bij te dragen. U bent dan tevens het eerste jaar gratis lid van de coöperatie.

Wij hopen u op 20 april te mogen ontmoeten.

 

 

Aanmelden

 

Graag opgave van uw deelname in een e-mail aan cooperatiemaasduinen@gmail.com en overmaken van uw bijdrage op rekening NL47 TRIO 0338 5619 78 ten name van Coöperatie particuliere grondeigenaren Nationaal Park Maasduinen.

Tot woensdag 4 april kunt u uw aanmelding kosteloos annuleren. Na deze datum is dit niet meer mogelijk in verband met gemaakte afspraken en kosten onzerzijds.

 

Nieuwsarchief

Er zijn op dit moment geen nieuwsartikelen.

Cookies & Privacy
Terug naar boven