Duurzame gastheren – wat kun je zelf doen?

27 oktober 2017

Graag laten we u de vruchten plukken van uw gastheerschap van Nationaal Park De Maasduinen. Daarom nodigen wij u uit voor een bijeenkomst op dinsdag 14 november van 13.30 uur tot uiterlijk 17.00 uur.  

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten een aantal onderdelen van het programma:

  • Uitwisseling met elkaar. Deze bijeenkomst biedt kansen om elkaar informeel te ontmoeten en informatie uit te wisselen.

  • Kennismaking met elkaars diensten, producten en good practices

  • Workshop duurzame gastheren : Aan de slag met duurzaam ondernemen
    Als gastheer/gastvrouw van het landschap kunt u gasten al veel vertellen over de natuur en cultuurhistorie van de omgeving van uw onderneming. Maar ook duurzaamheid is voor gasten die van uw verblijfsaccommodatie gebruik maken een steeds belangrijker thema. Om optimaal in te kunnen springen op de kansen die duurzaam ondernemen u biedt, organiseren wij voor u een workshop Duurzame Gastheren!

 

Tijdens de workshop gaan we, onder leiding van Joost Barendrecht samen onderzoeken wat de kansen zijn voor duurzame maatregelen in uw onderneming. Voor u als ondernemer een kans om kosten te besparen én een steentje bij te dragen aan de natuurlijke omgeving.

Klik hier voor meer informatie. 

U kunt zich opgeven voor deze bijeenkomst door vóór 10 november 16.00 uur het aanmeldformulier in te vullen en te versturen. U ontvangt vrijdag 10 november rond 17.00 uur een bevestiging van deelname, de locatie en andere informatie over deze bijeenkomst.

Dankzij een bijdrage van de provincie Limburg is deelname aan deze dag kosteloos.

Nieuwsarchief

Er zijn op dit moment geen nieuwsartikelen.

Cookies & Privacy
Terug naar boven