Dag van het Nationaal Park: beleef Nationaal Park De Maasduinen online!

22 mei 2020

 

 

Op 24 mei vindt de 21ste editie van de Europese Dag van het Nationaal Park plaats, en vanaf 22 mei kan je deelnemen aan de digitale activiteiten. Dit jaar staat de Dag van het Nationaal Park in het teken van Natuur en Gezondheid met als thema ‘natuur doet je goed’. Het organiseren van evenementen ter plekke is moeilijk zoals bekend, maar iedereen kan dit jaar de bijzondere natuur van Nationaal Park De Maasduinen nog steeds beleven – vanuit huis! Zo is er tijdens de Dag van het Nationaal Park online van alles te beleven:

Digitale Biowalk door Nationaal Park De Maasduinen

Om Nederland beter bekend te maken met de Nationale Parken en tóch de bijzondere natuur te laten beleven, kan iedereen deelnemen aan een digitale excursie door de Nationale Parken. Nationaal Park De Maasduinen neemt je graag mee op een Biowalk. Dat is een wandeling in de natuur voor mensen met een chronische ziekte of beperking onder begeleiding van een IVN Natuurgids en een medisch professional.

Klik hier om de digitale excursie door Nationaal Park De Maasduinen te volgen.
Klik hier om een digitale excursie door een van de andere Nationale Parken te volgen.

Nationale Parken Quiz

Tijdens de Dag van het Nationaal Park kan iedereen kennismaken met de bijzondere en unieke natuur van de Nationale Parken. Onder het mom van "wat weet jij van de Nationale Parken?" is er een speciale natuurquiz. Onder de beste 10 quizdeelnemers verloten we een prijs!

Nieuwsarchief

Er zijn op dit moment geen nieuwsartikelen.

Cookies & Privacy
Terug naar boven