Vollemaanwandeling voor kinderen

9 november 2019, van 19:30 tot 21:30

Deze avond gaan kinderen bij hoge uitzondering samen met Maasduinengidsen het donkere bos beleven. Want donker betekent niet dat er buiten niets te zien is. Ogen wennen snel aan de nacht en dan is er opvallend genoeg nog veel te zien zoals het silhouet van een rund. Onze andere zintuigen staan ook op scherp waardoor geluiden zoals die van de bosuil goed gehoord worden en een geur snel opgepikt wordt. Onderweg is er ook een plek waar iedereen zich op kan warmen bij het vuur bij een daarvoor bestemde overdekte stookplaats. Kortom het beloofd een spannende en avontuurlijke avond te worden.

Aanmelden is verplicht via telefoonnummer 06-20510601.

Voor wie

kinderen van 6 t/m 12 jaar

Prijs

gratis

Startlocatie

Activiteitencenturm De Zevenboom, Kapelstraat 71 in Afferden

Meer informatie

Zorg voor warme kleding en goed schoeisel.

Agenda

Winterwandeling

22 december 2019, van 10:00 tot 12:00
De feestdagen staan voor de deur. Tijd om nog even lekker te ontspannen voor alle drukte begint. Deze excursie brengt wandelaars in winterstemming. Het Reindersmeer is in deze periode een mooi gebied om te wandelen. Na afloop kan men zich ook even lekker opwarmen in het bezoekerscentrum
meer...

Oudejaarswandeling

29 december 2019, van 10:00 tot 12:00
De kerstdagen zitten er alweer op en de meeste voorbereidingen voor oud en nieuw zijn al gedaan. Een mooi moment om even tot rust te komen in de natuur. Tijdens deze oudejaarswandeling laten de Maasduinengidsen de deelnemers een voor vele onbekend stukje nationaal park zien.
meer...
Cookies & Privacy
Terug naar boven