Beleefweek 2018 staat in de steigers

apr 17, 2018

Vorig jaar vond de pilot plaats van de Beleefweek Nationaal Landschap Zuid-Limburg. Dankzij de goede samenwerking tussen ondernemers, organisaties, provincie Limburg en IVN heeft dit geleid tot een succesvolle beleefweek. Dat smaakt naar meer: van 14 september tot en met 23 september 2018 wordt opnieuw de beleefweek georganiseerd. Niet alleen in Nationaal Landschap Zuid-Limburg, maar ook in de drie Nationale Parken (De Maasduinen, De Groote Peel en De Meinweg).

Zodra dit alles officieel is gaan we echt los. Tot die tijd gaan we al aan de slag met het updaten van de website en het verzamelen van activiteiten die we willen opnemen in de beleefweek.

Ben jij een ondernemer die met zijn bedrijf wil deelnemen aan de beleefweek? Neem dan eens een kijkje op de pagina voor ondernemers. 

Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws over de Beleefweek 2018.

 

Vorige jaar werden er bijna 60 activiteiten georganiseerd tijdens de Beleefweek. In onderstaande filmpje is een sfeerimpressie te zien van Beleefweek 2017 in Nationaal Landschap Zuid-Limburg.

 

Nieuwsarchief

16 t/m 24 september 2017 - Beleefweek Zuid-Limburg!

aug 26, 2017

Natuur en cultuur proeven in het Nationaal Landschap

Horeca- en recreatie-ondernemers worden Gastheer van Nationaal Landschap Zuid-Limburg

okt 11, 2016

IVN en Nationaal Landschap Zuid-Limburg verzorgen in het najaar van 2016 de cursus ‘IVN Gastheer van Nationaal Landschap Zuid-Limburg’. Deze cursus is geschikt voor organisaties die (potentiële) bezoekers van het Nationaal Landschap Zuid-Limburg ontvangen, zoals verblijfs- en dagrecreatieondernemingen, agrarische bedrijven met een boerderijwinkel, minicamping of kaasmakerij en horeca. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat natuur een steeds belangrijkere rol speelt bij het kiezen van een vakantiebestemming. Zuid-Limburg is rijk aan natuur, waar ondernemers in dit gebied de vruchten van kunnen plukken.

Cookies & Privacy
Terug naar boven