Het succes van vorig jaar

mei 25, 2018

De Beleefweek wordt niet voor niets opnieuw georganiseerd. Het was een topweek met topactiviteiten en niet te vergeten met topmensen. We hebben mensen naar buiten weten te lokken en hun blik open te krijgen naar hun eigen omgeving. En wat waren de bezoekers enthousiast, dat willen we dit jaar weer! Die heerlijke sfeer. Het gevoel dat je even niets hoeft, behalve te genieten van de omgeving en al het moois dat te zien is.

De reacties die bezoekers achteraf gaven waren goed om te horen. Mensen raakten geïnspireerd het gebied opnieuw te bezoeken, de omgeving kreeg voor hen een nieuwe waarde en ze vroegen of de beleefweek een terugkerend evenement wordt. Precies het effect dat we wilden bereiken bij de bezoekers!

Niet alleen de bezoekers waren positief, maar ook de aanbieders van de activiteiten. De Beleefweek Zuid-Limburg vormde een perfecte voedingsbodem voor samenwerkingen tussen vrijwilligers en ondernemers, maar ook voor ondernemers onder elkaar. Er ontstaat een netwerk en dat is ontzettend waardevol.

 

We hopen dat dit jaar net weer zo succesvol wordt, maar daar hebben we alle vertrouwen in!

Nieuwsarchief

16 t/m 24 september 2017 - Beleefweek Zuid-Limburg!

aug 26, 2017

Natuur en cultuur proeven in het Nationaal Landschap

Horeca- en recreatie-ondernemers worden Gastheer van Nationaal Landschap Zuid-Limburg

okt 11, 2016

IVN en Nationaal Landschap Zuid-Limburg verzorgen in het najaar van 2016 de cursus ‘IVN Gastheer van Nationaal Landschap Zuid-Limburg’. Deze cursus is geschikt voor organisaties die (potentiële) bezoekers van het Nationaal Landschap Zuid-Limburg ontvangen, zoals verblijfs- en dagrecreatieondernemingen, agrarische bedrijven met een boerderijwinkel, minicamping of kaasmakerij en horeca. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat natuur een steeds belangrijkere rol speelt bij het kiezen van een vakantiebestemming. Zuid-Limburg is rijk aan natuur, waar ondernemers in dit gebied de vruchten van kunnen plukken.

Cookies & Privacy
Terug naar boven