Nationaal Landschap
Zuid-Limburg

Een uniek stukje Nederland

Welkom in Zuid-Limburg

Het Gebied

Nieuws

Horeca- en recreatie-ondernemers worden Gastheer van Nationaal Landschap Zuid-Limburg

okt 11, 2016

IVN en Nationaal Landschap Zuid-Limburg verzorgen in het najaar van 2016 de cursus ‘IVN Gastheer van Nationaal Landschap Zuid-Limburg’. Deze cursus is geschikt voor organisaties die (potentiële) bezoekers van het Nationaal Landschap Zuid-Limburg ontvangen, zoals verblijfs- en dagrecreatieondernemingen, agrarische bedrijven met een boerderijwinkel, minicamping of kaasmakerij en horeca. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat natuur een steeds belangrijkere rol speelt bij het kiezen van een vakantiebestemming. Zuid-Limburg is rijk aan natuur, waar ondernemers in dit gebied de vruchten van kunnen plukken.

Agenda

Er zijn op dit moment geen geplande activiteiten.

Magnifiek Zuid-Limburg

Een prachtige collectie foto’s van het Nationaal Landschap vindt u op de Twitter-site @MagnifiekZL. Heeft u zelf mooie foto’s van het Nationaal Landschap gemaakt? Voeg #MagnifiekZL toe aan je tweet en wie weet komen ze ook op deze website terecht!

Bijzondere natuurparken in Limburg

Welkom op de vernieuwde website van Nationaal Landschap Zuid-Limburg! Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het voltooien van deze website en die van de drie Limburgse Nationale Parken.

Contact

Wilt u iets ondernemen of heeft u vragen over Nationaal Landschap Zuid-Limburg? Hier vindt u een overzicht en contactgegevens van de belangrijkste landschaps- en toeristische organisaties.

Cookies & Privacy
Terug naar boven