Voor ondernemers

Tijdens de Beleefweek Zuid-Limburg worden er meer dan 40 gerichte activiteiten georganiseerd, gericht op de kernkwaliteiten van het landschap in het Nationaal Landschap Zuid-Limburg. We hopen daarmee dat de waardering voor het landschap bij bewoners, ondernemers en recreanten vergroot wordt, zodat betrokkenheid behouden en versterkt wordt en het ondernemerschap gestimuleerd wordt.

Samen met de diverse stakeholders, zoals gemeenten, natuurbeschermingsorganisaties en particulieren willen we de komende jaren projecten realiseren die zich richten op de vier V’s:

Verbinden: de sectoren landbouw, natuur, cultuurhistorie economie en toerisme zijn sterk betrokken bij het landschap
Versterken: fondsenverwerving voor het uitvoeren van diverse projecten en nieuwe verbindingen tot stand kunnen brengen
Vermarkten: het merk Nationaal Landschap Zuid- Limburg stevig op de kaart zetten
Verwonderen: bewust maken van het belang van het bijzondere landschap

Ben jij ondernemer en wil je bijdragen aan het realiseren van deze vier V’s? Neem dan contact op met Toine Gresel, voorzitter Nationaal Landschap Zuid-Limburg via toine.gresel@gmail.com

Meedoen met Beleefweek Zuid-Limburg 2018

Deze eerste Beleefweek is georganiseerd met een select aantal ondernemers en vrijwilligers. Bij een succesvolle Beleefweek dit jaar, is er in 2018 echter plaats voor meer ondernemers die willen aanhaken bij de Beleefweek.

Dus kun jij ook een aantrekkelijke activiteit organiseren die zich richt op de kernkwaliteiten van het Nationaal Landschap Zuid-Limburg en wil je in 2018 (onder voorbehoud) ook meedoen met de Beleefweek Zuid-Limburg? Laat dit dan weten aan Thea Jetten, projectleider IVN via t.jetten@ivn.nl

 

Cookies & Privacy
Terug naar boven