Voor Aanbieders

 

De Beleefweek is een week vol met activiteiten, georganiseerd door tientallen ondernemers. Deze ondernemers zorgen met hun activiteiten dat de bezoekers hun omgeving meer waarderen en er onvergetelijke herinneringen aan overhouden.

 

“De deelnemers waren heel enthousiast, ze kwamen zelfs terug voor een tweede wandeling en informeerden naar komend jaar”

~ Ger Sleijpen, Landschapsgids IVN Valkenburg

 

Wil jij ook een aantrekkelijke activiteit organiseren en wil je in september 2018 meedoen met de Beleefweek Limburg? Meld je dan nu aan! 

 

Activiteit aanmelden

 Er zijn een aantal criteria waaraan de activiteit moet voldoen. Klik hier voor de criteria en voorwaarden.

________________________________________________________________________________________________________________________________

De Beleefweek zetten we samen neer. Hoe meer ondernemers deelnemen aan de Beleefweek, hoe groter het succes. Deelnemen aan de Beleefweek hoeft niet moeilijk te zijn. Je hebt als ondernemer vast al een aantal bestaande activiteiten die gericht zijn op het vergroten van de beleving van je gast. Die activiteiten kun je in september organiseren onder de vlag van de Beleefweek,  zodat we jouw activiteit ook kunnen opnemen in het programma. Natuurlijk mag je ook nieuwe ideeën bedenken.

 

“Door de Beleefweek kom je in contact met mensen buiten je eigen netwerk. En dat is heel waardevol. Tijdens de voorbereidingen van de Beleefweek was er een hele leuke sfeer. Ondernemers helpen ondernemers. Samen sterker worden door elkaar aan te vullen was een mooie ervaring en zeker de moeite waard om door te pakken. De gasten op ons bedrijf waren heel enthousiast hoe we met liefde en passie voor onze dieren en omgeving omgaan. De kinderen straalden, maar zeer zeker ook de ouderen! Het Boeren Blote Voetenpad en het boter maken verrasten vele mensen.”

~ Kristel, Het Loeigoed van Landbouwbedrijf Vanhommerig

 

Voordelen

Als jouw activiteit wordt opgenomen in de Beleefweek, geniet je van een aantal voordelen. Denk bijvoorbeeld aan meeliften op de communicatie en marketing van de Beleefweek, een gratis toolkit voor op je eigen website, een groot netwerk, samenwerking met andere ondernemers, meer bezoekers, meer naamsbekendheid, etc.

 

Cookies & Privacy
Terug naar boven